Největší zahradnické trhy na Valašsku!

Valašská zahrada (pořadatel Valašské nemovitosti)

adresa areálu:
Sport camp Pod Strání 2268 Rožnov pod Radhoštěm 756 61

adresa kanceláře:
Valašské nemovitosti
Vrbenská 62
757 01 Valašské Mezižříčí
tel. 723 400 300
valasskenemovitosti@seznam.cz

Obchodní podmínky pro prodejce a info k jarní akci

27.12.2022 00:00

Termín jarní akce je 3. - 5. května 2024. Na jaře vítáme prodejce se zahradnickým zbožím, květiny, stromky, bylinky, okrasné dřeviny a pod. Dále nejrůznější řemeslníky, kteří prodávají své produkty. Také zelináře, uzenáře, sýraře apod.

Standartní cena za 1m2 je 350Kč, u místa VIP 500Kč.

Nejsou vítáni nejrůznější překupníci, prodejci oděvů, masážních křesel, autopotahů apod.

Na jaře bohužel nemůžeme přijímat ŽÁDNÉ prodejce občerstvení s vyjímkou specialit jako trdelník, grilovaný oštiepok apod.

Váš sortiment uvádějte v přihlášce. V případě zjištění na místě, že váš sortiment neodpovídá prodávanému zboží, bude prodejce vykázán z areálu bez náhrady nákladů. Stejně tak uvádějte pravdivě délku a šířku vašeho stánku, nebo celkového prodejního místa ( stánek a rozložení kolem). V případě, že uváděné míry nebudou odpovídat realitě, prodejce na místě nadměrné metry zaplatí se 100% přirážkou. Pokud má váš stánek šířku méně než 2 m, bude účtováno vždy minimálně 2 m.

Prodejci mohou parkovat v areálu na vyhrazeném místě ZDARMA. Parkování za stánkem je zpoplatněno cenou 500Kč a toto auto bude označeno příslušnou kartou. Auta zaparkovaná za stánkem nemají možnost vyjíždět denně pro zboží. Naopak auta na vykázaném místě mohou opustit areál každý den po ukončení prodejní doby.

Pokud požadujete připojení elektřiny uvádějte to v přihlášce. Připojení na jednu zásuvku je zpoplatněno 500Kč. Při zapojení více spotřebičů toto uveďte do vzkazu!

Po zaslání přihlášky příjde automatická odpověď " Děkujeme", která není závazná. Zaslaná přihláška je závazná, až ji potvrdíme na uvedený email. V případě, že potvrzení nepříjde do 3 pracovních dnů, kontaktujte nás na č. 723 400 300. Závaznou přihlášku je možné stornovat nejpoději 14.4.2024 bez storno poplatků. V případě pozdějšího storna účtujeme 50% poplatků (faktury). Storno od 28.4. do 3.5.2024 je zpoplatněno 100% poplatků - účtovaných nákladů. Tato stornovaná částka bude vymáhána dle zákona. Prodejce s nezaplacenými storno poplatky se již nadále nebude zúčastňovat Valašské zahrady. O umístění prodejce rozhodují pořadatelé na základě přijatých přihlášek. Pořadadatelé si vyhrazují možnost konečného umístění prodejce!

Prodejci, kteří mají v úmyslu spát v autě v areálu kempu se MUSÍ nahlásit na Recepci kempu. V případě, že tak neučiní, noční ostraha je oprávněna je vykázat z areálu! Spaní v autě je zpoplatněno 100Kč splatnou na Recepci kempu. Prodejci, kteří budou trvat na spaní v autě berou na vědomí, že v případě nočního zcizení jakéhokoliv zboží v areálu, budou nahlášeni jako podezřelí na Policii ČR.

Prodejci mají možnost najíždět a instalovat své stánky již ve čtvrtek od 12 hod. do areálu až do pozdních večerních hodin. Nájezd prodejců v pátek je od 6hod. nejpozději do 7,45hod. V 8 hod. se trhy otevírají pro veřejnost. V době trvání trhů nelze z vjíždět ani vyjíždět z areálu. V případě pozdějšího příjezdu, případně dřívějšího odjezdu, je toto zpoplatněno pokutou 500Kč.

Pořadatelé nezodpovídají za škody způsobené nepřízní počasí, nebo způsobené vyšší mocí (např. hyg. situace, válka apod.)